Webbkarta VäLJ SPRåK


Allevo Salty LiquoriceAllevo Salty Liquorice2015-10-01 13:41:00

Saltlakrits – när våra användare får välja

När våra Allévoanvändare fick bestämma blev resultatet en bar med en av Sveriges mest älskade smaker: saltlakrits! Den nya baren, Salty Liquorice, är dessutom en High Protein-bar med 27 procent proteininnehåll. Naturligtvis en fullvärdig måltidsersättning, precis som våra övriga bars.

- Via vår Facebook-grupp ställde vi frågan vilken smak våra användare önskade på sin nästa Allévobar. Det möttes av stort engagemang och idéer strömmade in i kommentarsfältet. Smaken som till slut toppade listan var saltlakrits, säger Alexandra Norman, produktansvarig för Allévo. Det är jätteroligt att få göra våra användare delaktiga på det här sättet och jag hoppas att de kommer gilla resultatet.

Baren är berikad och innehåller cirka 30 procent av dagsbehovet av mineraler och vitaminer. Det är en fullvärdig måltidsersättning*) och ger konsumenten full kontroll över sitt kaloriintag som uppgår till 213 kcal per bar. Innehållet av kostfiber och ett högt proteininnehåll bidrar till en skön mättnadskänsla.

- Det finns många bars på marknaden med ett högt proteininnehåll, inte minst i sporthyllan, men fördelen med våra är att du dessutom får i dig vitaminer och mineraler, berättar Alexandra Norman. Baren passar därför bra som en lättare lunch eller ett mellanmål både för aktiva personer i samband med träning och de som vill kontrollera kaloriintaget.

Salt lakrits är populärt i de nordiska länderna. Den är rik på antioxidanter som motverkar fria radikaler och oxidativ stress samt innehåller bland annat B-vitamin.

Den nya saltlakritsbaren är den senaste smaken som adderas till sortimentet. Totalt finns nu tio olika barer från Allévo. Allévo High Protein Salty Liquorice finns i handeln från slutet av september.

www.allevo.nu

*) Allévo Weight Control Bars är fullvärdiga måltidsersättningar. Måltidsersättningar måste innehålla minst 200 kcal per portion och skall uppfylla de näringsmässiga krav som ställs på mängden vitaminer och mineraler (minst 30 % av Livsmedelsverkets angivna referensvärden för vitaminer och mineraler).

För ytterligare information: Alexandra Norman, Nordic Brand Manager, Cederroth E-mail: alexandra.norman@cederroth.com . Webb: www.allevo.nu eller www.cederroth.com. Telefon: +46 (0)8 590 964 36.

Fakta: High Protein Salty Liquorice bar: Vikt: 57 g. Kcal: 213. Cirkapris i butik: 17-21 kronor. Kommer att finnas på ICA, Apoteket AB, Hjärtat, Lloyds, Kronans, Apoteksgruppen, samt i hälsofackhandeln.

Se även Allevo Varumärke och www.allevo.nu


Pressmeddelanden

Företagsnytt

Varumärkesnytt

2015-03-23

HTH Skin Repair