Webbkarta VäLJ SPRåK


LongoVitalLongoVitalLongoVital är ett av Nordens mest sålda kosttillskott

Historia

Historien om LongoVital är historien om professor Flemming Nørgaard i Danmark, som efter ett långt arbetsliv kände sig sliten och trött, och uppfann en örttablett som fick honom att må bra igen.

Helt tillfälligt blev professorn serverad en stark rätt på restaurang, och upptäckte att han började må bättre. Han beslutade sig för att undersökta om det var något i maten som gjorde att han kände sig piggare. Det visade sig att flera av de örter och kryddor som maten var kryddad med var välkända i folkmedicinen. Professorn gjorde flera experiment på sig själv och sin omgivning och resultatet blev; LongoVital.

LongoVital, energi från naturen

LongoVital innehåller ett dagligt tillskott av vitaminer och örter; paprika, pepparmynta, pepparmyntablad, rosmarinblad, röllikablomma.  Dessa örter som med varsina egenskaper i kombination, har utgjort grunden för LongoVitals succé.

LongoVital i dag

LongoVital är idag, 30 år efter professorns upptäckt, ett väldokumenterat kosttillskott, som verkar uppiggande och välgörande. LongoVital säljs förutom i Danmark även i de övriga nordiska länderna samt i Polen. I Danmark är LongoVital marknadsledare.

LongoVitals (LV) varianter:
  • LV Classic:
innehåller vitaminer och de välkända örterna, som i kombination verkar stärkande så du klarar vardagen bättre.
  • LV+Rosenrot:
som utöver örter och vitaminer också innehåller rosenrot.
  • LV+Extra energi:

innehåller utöver örter och vitaminer också ginseng, som i årtusenden har använts i Asien p g a dess många bra egenskaper, (finns endast i Danmark).

LongoVital i morgon

Vi arbetar dagligen med att förbättra LongoVital, så att vårt unika varumärke blir ännu mer välkänt och attraktivt även de kommande 30 åren.