Webbkarta VäLJ SPRåK


Multiplex / VitaplexMultiplex / VitaplexGör dig piggare

Historia

Multiplex var ursprungligen namnet på ett multivitamin och mineralpreparat som enbart såldes på apotek i Sverige. Under 1999 relanserades Multiplex Vitaminer & Mineraler med nya produkter, många speciellt anpassade för kvinnor och för äldre.

Multiplex och Vitaplex idag

Multiplex är idag ett välkänt varumärke i Sverige, som står för högkvalitativa och prisvärda kosttillskott. I Finland och Norge säljs Multiplex under varumärket Vitaplex.

Vitaplex-serien lanserades på den finska marknaden år 2005 och säljs idag på dagligvaruhandeln i Finland. Sortimentet består bl a av c-vitaminer och multivitaminer.

På ett enkelt och lättförståeligt sätt täcker våra kosttillskott det dagliga behovet av vitaminer, mineraler och Omega-3. Samtliga produkter i vår serie är enkla att förstå och enkla att använda, för att du ska känna dig piggare idag och friskare imorgon.
Multiplex/Vitaplex konsumenten är den som vill kunna leva sitt liv precis som den vill, med trygghet i vetskapen att man får i sig det man behöver, oavsett om man spenderar dagen i soffan eller är en aktiv löpare.

Multiplex och Vitaplex gör dig piggare!